Понеділок, 30 серпня 2021, 21:14

Шановні батьки!  

 

   Адміністрація та педагогічний колектив запрошує Вашу дитину на навчання до комунального закладу «Чернівецька спеціальна школа №4». В школі навчаються діти з особливими освітніми потребами за програмою загальноосвітньої школи. По закінченні школи діти отримують свідоцтво установленого зразка.

   

  Крім загальноосвітніх діти вивчають предмет трудове навчання за профілями: швейна, столярна, картонажно-палітурна, штукатурно-малярна та сільськогосподарська справа.

   Переважна більшість випускників школи продовжує навчання в професійно-технічному навчальному закладі №8 (дівчата) та будівельному ліцеї №4 (хлопці), де оволодівають основами професій швачка, штукатур, маляр.

   Навчально-виховний процес у школі спрямований на максимальний розвиток дитини, корекцію її вад. Наповнюваність класів-груп – 12 чоловік. Це дає можливість вчителям, вихователям більше часу працювати з кожною дитиною окремо. Цікавим, змістовним життям живуть діти в позаурочний час. На заняттях гуртків за інтересами, заняттях спортивних секцій діти розвивають свої здібності, розширюють кругозір, у них формується впевненість у свої сили, навички самостійності.

   Наші учні є призерами обласних фестивалів «Сузір’я надії», «Повір у себе», обласних спартакіад, олімпіад з трудового навчання. У школі діти знаходяться на державному утриманні. Харчування – 5-разове. 

   Працює лікар-педіатр, дві медичні сестри. Медпункт оснащений необхідним обладнанням, ліками, одноразовими шприцами. Медична допомога, в разі необхідності, надається лікарями міської дитячої поліклініки та обласної дитячої лікарні.

 

Адреса школи:

58023

м.Чернівці,

вул. Січових Стрільців, 3-А
                      (колишня вулиця Московської Олімпіади)

(їхати з центру міста маршрутом тролейбуса №4 до кінцевої зупинки «Кемпінг»)

 

Директор школи

Заремба Людмила Дмитрівна

тел. 54-08-28

Заступник директора з навчально-виховної роботи

Телешман Вікторія Іванівна

тел. 54-09-49

Заступник директора з виховної роботи

Антошков Вадим Іванович

тел. 54-18-35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Банер

Національна гаряча лінія

Національна дитяча гаряча лінія

Опитування

Ваш улюблений шкільний предмет